URGENT

Concentració a l’Ajuntament per reclamar la igualtat entre dones i homes

Compartiu aquesta història
Concentració d’aquest migdia.

La jornada reivindicativa del 8 de Març ha tingut com a acte principal a Palafolls la concentració a la Pl Major a les 12 del migdia.

Una quarantena de persones s’han concentrat davant l’Ajuntament on s’ha llegit el manifest de la jornada que han consensuat l’Associació i la Federació de Municipis de Catalunya en el que es demana una plena igualtat de drets socials polítics i econòmics entre homes i dones.

El manifest, que s’han encarregat de llegir la regidora d’Educació Rosa García i la 1a tinent d’alcalde de Palafolls, Dolors Agüera, explica la necessitat de continuar reivindicant de forma efectiva l’equiparació de drets per eliminar les bretxes que encara hi ha entre els homes i les dones. En aquest sentit es critica la inoperativitat dels governants alhora de buscar solucions o de minimitzar la problemàtica social que representa aquest desequilibri.

El manifest ha posat damunt la taula dades que fan palesa ka desigualtat entre dones i homes en el camp laboral, com per exemple el fet que la bretxa salarial sigui ara mateix de pràcticament 15%.

El manifest també ha reivindicat que moviments com la campanya #MeToo, no haguessin d’existir precisament per no haver de lluitar contra l’assetjament sexual a les dones, a la vegada que es feia una crida a reconèixer el talent com un dels principals eixos per créixer i generar riquesa.

L’acte, amb una majoritària presència de dones, ha acabat amb un sonor aplaudiment per part de tots els assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics