URGENT

Gospel Viu  tancarà el seu Reload al Palau de la Música

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns dia 12 la formació palafollenca Gospel Viu farà l’última representació del seu popular espectacle Reload amb el que han voltat els dos últims anys arreu del país.

The Gospel Viu Choir ha triat el Palau de la Música de Barcelona com a escenari del seu últim concert de la gira Reload en una actuació que es farà a les 7 de la tarda en el marc de “Les tardes al Palau”.

En total seran una 10a de cançons de gospel urbà i contemporani, com explica la Sun Foradada, membre de  la coordinadora de Gospel Viu.

Seran uns 90 minuts d’espectacle dalt de l’escenari principal del Palau de la Música, amb el que la formació tancarà una etapa i començaran a preparar el que ha de ser el seu nou projecte. Un nou espectacle que no es preveu que estigui enllestit fins a finals d’aquest any. Això no vol dir que Gospel Viu deixi d’actuar en aquests mesos. Mentre enllesteixen el seu nou espectacle, la formació, amb una 70a de veus, representarà el seu espectacle frontissa Gospellizing.

De fet Aquests propers mesos es podrà veure a Gospel Viu dalt de l’escenari a Sta Maria del Pi de Barcelona, Canet o l’Escala. A Pineda en breu faran un taller de gospel i dues actuacions a l’auditori pinedenc a finals d’aquest mes.

Les entrades pel darrer concert del Reload aquest dilluns al Palau de la Música es poden aconseguir a un preu de 25€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics