URGENT

ERC demana millorar la gestió dels recursos per a joventut

Compartiu aquesta història

Els republicans consideren que l’actual govern municipal es mostra passiu a l’hora d’oferir apolítiques actives d’ocupació als joves de la nostra vila i que només es planteja dinamitzar el local de Can Batlle amb activitats juvenils.

Segons Esquerra, molts joves de Palafolls no troben sortides un cop acaben la formació obligatòria i l’Ajuntament no ofereix cap alternativa o recursos per aquests joves a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral.

Per tot plegat els republicans demanen que s’encari la problemàtica  amb una millor gestió dels recursos disponibles.

La regidora d’ERC Susanna Pla, considera que falta personal destinat a la regidoria i voluntat política per part del govern en aquesta matèria.

Els republicans demanen que el Pla de Joventut de Palafolls encari aquesta situació i que plantegi mesures per tal que els joves que acaben els estudis tinguin el màxim de garanties d’ocupació.

Segons Pla, l’actual Pla Local de Joventut només preveu un miler d’€ per dinamitzar la joventut amb diferents activitats que es fan actualment a Can Batlle.

En aquest sentit Pla recorda que ERC ja va demanar destinar 10.000€ a joventut. Es tracta de la meitat d’una partida que s’havia quedat sense destí. 10.000€ es van destinar als joves amb risc d’exclusió social a Nicaragua i l’altre meitat els republicans demanaven que es destinessin a joves palafollencs.

Segons Pla, a Palafolls també hi ha joves amb risc d’exclusió social per manca de sortides.

Segons els republicans l’assessorament que ja s’ofereix des de l’oficina jove no és suficient i calen noves polítiques d’ocupabilitat juvenil  com per exemple apostar per la promoció del Fons de Garantia Juvenil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics