URGENT

La Generalitat reprèn els tràmits per prolongar l’autopista fins a Lloret

Compartiu aquesta història

Segons publiquen diferents diaris, el govern català a tornat a posar fil a l’agulla per tirar endavant el tram entre Tordera i Lloret.

Ho fa després que l’any passat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va suspendre cautelarment l’inici de les obres arran d’un recurs de diferents entitats considerant que el projecte havia canviat el primer traçat previst. Amb el canvi, però, no es va fer la declaració ambiental amb el nou traçat, pel que es va suspendre l’inici dels treballs.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha actualitzat la declaració d’impacte ambiental a les modificacions del projecte d’allargament de l’autopista fins a Lloret i mitjançant el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el govern ha començat l’exposició pública de la revisió del projecte.

El Govern català tenia previst començar les obres d’aquest nou ramal de la C32 entre Tordera i Lloret el setembre del 2015, segons va anunciar el llavors conseller Santi Vila.

Defensades pel govern català i pels ajuntaments de Lloret, Blanes i Tordera, l’obra, de 6.5 km de traçat, encara no ha començat, entre altres raons per l’oposició de la plataforma Aturem la C-32.

De fet Blanes va fer una consulta popular per saber l’opinió dels blanencs sobre l’obra. El vot contrari va ser majoritari, però el govern va restar-li importància per la baixa participació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics