URGENT

La Cobla Palafolls participa en unes jornades sobre els instruments de cobla a Barcelona

Compartiu aquesta història

L’activitat musical de Palafolls d’aquest cap de setmana se centra en dues activitats que tenen com a protagonistes tant a la Cobla Palafolls com a la Banda de l’Escola de Música.

Per una banda, aquest dissabte els membres de la Cobla Palafolls participen en les Jornades d’Estudi dels Instruments de Cobla, una iniciativa que focalitza l’atenció en aquest àmbit musical.

Les jornades, impulsades per l’Escola Superior de Música de Catalunya i la Confederació Sardanista de Catalunya, ofereixen durant tot el dia tallers i classes magistrals dedicades als diversos instruments de què es compon una cobla.

En aquesta jornada, que se celebra a Barcelona, els alumnes rebran classes de la mà de professors tant nacionals com estrangers, i se situen en un nivell molt alt d’ensenyament.

Ho explica David Martínez, director de la Cobla Palafolls.

Totes les classes, tallers i activitats acabaran al vespre, amb un concert final a partir de dos quarts de 8 del vespre com a cloenda de les jornades.

Per altra banda, l’endemà diumenge qui tindrà més feina serà la Banda de l’Escola de Música de Palafolls.

Serà amb la desena edició de l’Orquestrada de les Comarques Gironines, una iniciativa que va néixer per ser una espai per compartir experiències i motivacions entre els alumnes d’instruments de nivell elemental i dels primers cursos de grau professional de les comarques de Girona.

Palafolls també hi participa, tot i venir de la província de Barcelona, ja que hi aporta molts participants, especialment amb instruments de vent.

El concert d’aquesta nova edició de l’Orquestrada tindrà lloc a les 6 de la tarda a l’Auditori de Girona.

Paral·lelament, l’activitat de la Banda de l’Escola de Música de Palafolls també passa per la gravació d’un nou disc, prevista de cara inicis del mes d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics