URGENT

L’esbart Joaquim Ruyra de Blanes torna a oferir el seu espectacle “Volem peus”

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge continua la programació dels espectacles de Rialles al Teatre de Blanes, amb unes obres encarades al públic familiar.

La d’aquest diumenge té un component especial, i és que la duen a terme els membres més petits de l’esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

Es tracta de “Volem peus”, un espectacle protagonitzat pels alumnes de l’Escola de Dansa i que, en paraules de Marc Coll, un dels ,membres de l’esbart, suposa tot un repte per aquesta entitat blanenca.

Coll explica que treballar amb els més petits és tot un repte però a la vegada també una oportunitat, ja que normalment treballen amb actors i dansaires adults.

L’espectacle sorgeix d’un guió de la periodista Ester Plana, que va proposar a l’esbart, i que barreja titelles i dansa.

El treball previ per poder oferir aquest espectacle és una part molt important, ja que el tipus d’assajos amb els més petits són diferents del tipus de treball que es fa amb els adults.

Coll explica que un dels components de més importància en els assajos amb els més petit és el joc.

L’obra comença a partir de dos quarts de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, i és l’obra que tanca el cicle trimestral d’espectacles infantils i familiars de Rialles al municipi.

Les entrades es poden comprar per Internet a través del web del Teatre de Blanes, els dijous i divendres previs a la funció o bé una hora abans de l’inici de l’espectacle a les mateixes taquilles del teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics