URGENT

Detenen l’autor de diversos robatoris perpetrats amb un vehicle robat a Palafolls

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest passat dimarts a Badalona un home de 28 anys com a presumpte autor de fins a 7 delictes de robatori amb força a diverses empreses i furt d’ús de vehicle.

L’home va robar una furgoneta Citroën el passat 22 de gener d’un taller mecànic del municipi, que va utilitzar el mateix dia per cometre un robatori amb mètode d’encastament contra un negoci de cuines de Llambilles, al Gironès.

L’endemà, utilitzant el mateix mètode, l’home hauria robat en un altre negoci dedicat al material de la construcció, aquest cop de Porqueres, al Pla de l’Estany.

Segons els Mossos, l’home no hauria actuat sol, sinó amb més membres, i sempre actuaven de nit. El grup entrava a les empreses, bàsicament tallers mecànics i de distribució alimentària, encastant un turisme en un dels accessos dels negocis. El cotxe que utilitzaven per realitzar els encastaments era robat a la via pública unes hores abans en altres localitats, i tenien com a objectiu dels botins diners en efectiu i material específic.

La investigació, que continua oberta, hauria culminat en part aquest passat dimarts, amb la detenció d’un dels presumptes autors d¡aquests robatoris, i que prèviament ja havia estat detingut el passat 22 de febrer també a Badalona per haver robat en una empresa de la ciutat, també encastant un turisme sostret prèviament.

L’arrestat ha passat avui divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Segons el cos de Mossos d’Esquadra, no es descarten més detencions properament en relació amb els mateixos fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics