URGENT

Comença a Calella la 98a Volta Ciclista a Catalunya, amb pas per l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història
La Volta Ciclista a Catalunya, al seu pas per Palafolls – Foto: Ràdio PLF

Puntualment, a dos quarts de 2 del migdia s’ha donat el tret de sortida a la 98a edició de la Volta Ciclista, la tercera cursa ciclista més antiga d’Europa, per darrera del Tour de França i del Giro d’Itàlia. Durant tot el cap de setmana han anat arribant els equips participants a Calella, ciutat que ha vist sortir i on també arribaran altre cop els participants.

L’etapa ha arrencat a la carretera Nacional 2 a les 13:30 i ha passat per Sta Susanna, Malgrat i, just 6 minuts després de la sortida, els corredors han passat per la carretera a tocar de la Figuerassa, al barri de St Lluís de Palafolls.

UN pas molt ràpid, que ha anat seguit de tota la caravana de cotxes dels equips i de les unitats dels Mossos d’Esquadra. Just després de passar per Palafolls, l’etapa ha continuat cap a Blanes, per seguir cap a Lloret  i Tossa, per la Carretera d’accés a la Costa Brava.

L’etapa, de 152 quilòmetres en total, ha continuat per Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, poblacions de més a l’interior com Llagostera, Cassà, Hostalric, St Celoni, per tornar després a baixar cap Maresme, passant per St Cebrià, St Pol i Calella, on ha finalitzat.

La primera etapa ha tingut com a guanyador al colombià Alvaro Hodeg, de l’equip Quick-Step Floors Pro Cycling Team, amb un temps de 3 hores, 39 minuts i 31 segons.

La Volta continuarà demà amb una etapa que començarà a Mataró i acabarà a Valls, i s’allargarà fins aquest proper diumenge, quan s’acabarà amb una etapa d’inici i final a Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics