URGENT

Nou accident amb positiu per alcoholèmia a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, l’alcohol va tornar a ser protagonista d’un nou un nou accident al nostre municipi.

Segons ha informat el cos de la Policia local, aquest dissabte a la tarda es va produir un accident a l’antic camí de Tordera, amb un sol vehicle implicat.

Els fets es van produir a quarts de 7 de la tarda, quan la Policia va rebre l’avís que s’havia produït un accident just davant d’una empresa de desballestaments, situada al polígon d’en Puigvert.

Un cop s’hi van personar els agents, van poder observar un vehicle que s’havia accidentat sol contra dos contenidors d’escombraries i un senyal de vianants.

Un cop comprovat que els dos ocupants del vehicle es trobaven en bon estat, es va procedir a fer la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,43 mg / litre d’aire expirat.

Ho explica Miguel Ángel Marín, cap de la Policia local de Palafolls.

El cap de setmana va deixar també altres incidències menors al nostre municipi. El mateix dissabte els veïns de Sant Lluís es van trobar un cabrit passejant sol pel barri, i sense propietari identificat.

Un cop els agents de la Policia van haver fet les comprovacions, es va acordar amb un veí que se’n faria càrrec fins que no aparegués el propietari.

Per altra banda, es van registrar altres incidències, com va ser un fanal torçat al carrer Pla d’en Bigas, sense que se’n coneguin els motius, però que es pressuposa que hauria estat colpejat per un vehicle.

També dissabte, la Policia local va rebre la denúncia d’una veïna per robatori a l’interior del seu vehicle, a l’Avinguda Ítaca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics