URGENT

Jornada de derrotes pel futbol palafollenc

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana els principals equips del CD Palafolls van tancar una jornada que no va deixar resultats satisfactoris, ja que cap dels dos amateurs i tampoc el juvenil van aconseguir sumar punts en els seus partits.

L¡’amateur A jugava dissabte al Palastàdium contra el tercer classificat de la lliga, l’Escala. El partit, que va acabar amb victòria pels visitants per 1 a 2, va veure encetat el marcador amb un gol de l’Escala pocs minuts abans del descans.

La resposta palafollenca no arribaria fins al minut 72, amb el que seria el gol de l’empat i el punt d’esperança pels de Lluís López. Una esperança però, que s’estroncaria només 5 minuts després, al minut 77 amb el gol que suposaria l’1 a 2 definitiu i la victòria final per l’Escala.

Aquest resultat suposa la segona derrota consecutiva, amb la qual l’Amateur es manté en última posició de la seva classificació, amb 15 punts.

El panorama no va ser millor per l’amateur B, que venia de guanyar els dos últims enfrontaments i que va perdre ahir diumenge a casa del Tossa per 2 a 0, que és segon empatat a punts amb el líder de la lliga.

Després d’una primera part sense gols, el marcador el van encetar els locals al minut 55, ampliant-lo fins al 2 a 0 al minut 68, amb un resultat que ja seria el definitiu.

Amb aquesta derrota, l’amateur B cau a la 8a posició, empatat a 47 punts amb el Breda, que és 7è.

El juvenil del CD Palafolls, per la seva banda, va encaixar ahir la quarta derrota consecutiva perdent contra el Club Esportiu Farners per un contundent 9 a 0, un resultat que no els fa variar la posició, i que els manté 8ns amb 20 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics