URGENT

Les Ferreries organitza demà la seva Fira de Primavera i una Xocolatada solidària

Compartiu aquesta història

L’escola palafollenca aprofita el dia abans de les vacances de Setmana Santa per obrir portes i fer la seva ja tradicional Fira Solidària de primavera. En els últims dies els alumnes de primària d’aquest centre, de 1r i fins a 6è, han estat fent diferents tallers de manualitats per tal d’elaborar tots els productes que es posaran a la venda demà a la tarda.

Seran els alumnes de 6è els encarregats de posar a la venda aquests productes a partir de les 3 de la tarda i fins a ¼ de 5. Tots els diners aconseguits amb la fira solidària tindran un doble destí. La meitat de la recaptació es tornarà a destinar a les escoles i a projectes educatius al poble agermanat de San Isidro, a Nicaragua, mentre que l’altra meitat es destinarà a l’entitat Acció Solidària Mediterrània de Blanes que treballa amb els refugiats sirians. Ho explica Ana Miranda, cap d’estudis de Les Ferreries.

La fira posarà a la venda tota classe de productes elaborats pels propis estudiants, des de xapes, a atrapa somnis o treballs amb fusta.

La vesant de cooperació de la jornada de demà es completa amb una xocolatada solidària amb la voluntat de recollir fons per la investigació del càncer infantil.

Es tracta d’una iniciativa a nivell general que demana a entitats que organitzin xocolatades solidàries. Ja se n’han fet més de 200 arreu del país i porten recollits més de 125 mil €.

L’any passat l’escola ja va participar en una activitat per recollir fons per aconseguir fons per la lluita contra el càncer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics