URGENT

Un incendi en una cuina provoca un ensurt a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al matí s’ha produït un incendi en un habitatge del nostre municipi. Segons ha informat el cos de la Policia local, cap al migdia s’ha rebut l’avís d’un incendi en un habitatge del carrer Empordà, a tocar del camp de futbol.

És dona el cas que just a la zona hi estaven treballant operaris de la brigada municipal, que han pogut tallar el subministrament de gas de la vivenda un cop han pogut comprovar que funcionava amb gas natural.

Els operaris han pogut tallar la clau de pas des de l’exterior de l’immoble, evitant d’aquesta manera que l’efecte de l’incendi pogués anar a més.

Agents de la Policia local s’han desplaçat al lloc dels fets, activant també avisos al cos de Bombers i el servei d’emergències mèdiques, que s’han desplaçat a la zona per treballar.

Segons informa la policia, a l’actuació s’ha hagut d’atendre a una persona per una crisi d’angoixa, però sortosament no ha tingut cap conseqüència greu.

Tal i com recorda sempre el cos de la Policia local, en cas de patir o observar qualsevol situació d’emergència, cal trucar al telèfon de la Policia, al número 608 74 04 04, o bé també al telèfon d’emergències 112.

 

Foto: Policia local de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics