Singulars presenta demà a Jordi Lanuza i a Marta Knight en concert

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Marta Knight.

Serà en la segona sessió del cicle que demà torna a portar la seva proposta musical al Casal d’Avis del centre, a quarts d’11. Ho farà amb un nou doble concert. Primer amb Marta Knight. Nascuda a Martorell, va passar la seva infantesa a Andorra on va començar la seva carrera musical. Als 13 anys ja tocava la guitarra i composava les seves cançons. Ara, amb 20 anys, és una de les promeses del folk alternatiu.

Els programadors del Singulars la van descobrir en un concert i no van dubtar en portar-la al cicle palafollenc. Quim Albert, de Bang Cultura!, no dubta en assegurar que Knight està cridada a ser una de les veus més importants del futur del panorama de música en català.

Després d’escoltar a Marta Knight arribarà el torn de Jordi Lanuza, líder d’Inspira, un grup independent de culta i que ara ha començat un projecte en solitari. De fet fa pocs dies que apareixia el seu últim treball discogràfic que ha tingut una bona rebuda de crítica i públic.

El doble concert de la segona nit dels Singulars es farà com sempre en format íntim, en acústic i amb la proximitat habitual de les propostes d’aquest cicle palafollenc.

El preu de les entrades és de 5€ i es poden comprar directament al Casal moments abans de l’actuació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics