URGENT

Xerrada per ajudar a reduir la factura energètica a negocis de Palafolls

Compartiu aquesta història

La despesa energètica és una de les més importants d’una llar, però també pels comerços i negocis. L’Ajuntament de Palafolls promou energètica als negocis locals i, per això, ha programat una xerrada amb l’objectiu de donar a conèixer mesures i hàbits que ajudin a reduir la factura.

La xerrada, de 50 minuts, promet reduir la factura energètica fins a un 60% sense fer cap inversió i només amb eficiència energètica. L’objectiu de la proposta és conscienciar als assistents que, contràriament al que molts pensen, algunes mesures orientades a assolir un nivell d’eficiència energètica porten precisament a tot el contrari, a la ineficiència. En una xerrada es prendrà consciència de quines mesures es poden dur a terme per tal reduir el cost energètic i aportar valor als negocis de cadascun mitjançant l’anàlisi dels consums o la tria intel·ligent de les accions a dur a terme en cada cas  així com quines són les energies renovables i els seus punts febles i favorables.

La xerrada es farà el proper dia 6 d’abril a les 10h del matí al MiD i és gratuïta.

L’Ajuntament assegura que qualsevol inversió en eficiència no ha de suposar una despesa sinó un benefici  quantificable des del primer moment, amb una reducció del consum i de la factura.

El ponent serà Miquel Xena, enginyer en Telecomunicacions que intentarà donar resposta a preguntes recurrents com ara quina és la millor il·luminació a l’empresa, què és un gestor energètic, posarà exemples reals d’eficiència energètica o  la importància de triar bé la comercialitzadora elèctrica.

Els empresaris locals interessats en participar d’aquesta xerrada promoguda des de l’Àrea de Promoció Econòmica, es poden apuntar gratuïtament a través del formulari que podreu trobar al web de l’Ajuntament de Palafolls. Les places són limitades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics