L’amateur A aconsegueix trencar la mala ratxa amb un empat per la mínima

Aquest cap de setmana no ha deixat victòries pels principals equips del CD Palafolls, però sí que ha permès sumar un punt a l’equip de l’amateur A després de l’empat aconseguit aquest dissabte.

L’equip jugava fora de casa contra la Unió Esportiva Tossa, equip 8è a la lliga, i el partit va resoldre’s força aviat. De fet, al minut 3 de partit, els locals aconseguien encetar el marcador amb el gol de l’1 a 0.

Poc més d’un quart d’hora després, al minut 20, els palafollencs aconseguien igualar el marcador, amb un gol de Lorenzo Hernandez, que suposaria el gol de l’empat i que a la vegada imprimiria el resultat definitiu d’1 a 1.

D’aquesta manera, els de Lluís López sumen un punt després de dues derrotes en els últims partits, que malgrat tot no els permet sortir la cua de la classificació, on es mantenen ara amb 16 punts.

L’amateur B, per la seva banda, no va tenir tanta fortuna en el seu enfrontament, també dissabte a la tarda.

Els palafollencs, que jugaven al Palastàdium, van caure per un contundent 1 a 4 contra el Caldes, en la que ha estat la segona derrota consecutiva de l’equip.

El marcador del partit es va encetar just abans d’arribar al descans, al minut 42, amb un gol en pròpia porteria del Caldes, que suposaria l’únic gol favorable al Palafolls.

A partir de la segona part, l’enfrontament es va convertir en 45 minuts de remuntada pels visitants, tercers a la lliga, que van aconseguir imposar 4 gols al marcador i que finalment s’endurien la victòria.

Amb aquesta nova derrota, l’amateur B continua en 8a posició, amb 47 punts, però amb el Sant Hilari, immediat perseguidor, a només 2 punts.

En la pàgina del futbol sala, l’equip del San Luis de la tercera divisió va aconseguir una treballada victòria davant del Palamós, contra qui van guanyar per 6 a 7.

El partit va ser un constant intercanvi de gols i força igualat, amb moments de domini primer per part dels palafollencs i després pel Palamós.

Finalment, però, l’enfrontament es va resoldre de manera favorable al San Luis, que va acabar marcant els dos gols que li van permetre guanyar per 6 a 7.

Aquesta victòria trenca la ratxa de resultats irregulars de les darreres jornades, i permet al San Luis continuar en 8a posició amb 30 punts.