URGENT

Es programa una nova data per la renovació i expedició del DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper 19 d’abril, els palafollencs i palafollenques que ho vulguin podran renovar el seu DNI al mateix municipi.

Així ho ha informat la Policia Local, que aquell dijous obrirà les portes de la caserna per fer l’expedició de DNI’s, un tràmit que duu a terme la Policia Nacional, i que es desplaçarà a Palafolls el proper dijous 19 d’abril.

Tal i com ha informat el cos de seguretat local, uns dies abans les persones interessades en fer la seva renovació del document hauran de demanar hora a la mateixa caserna.

Serà els dies 16 i 17 d’abril, de 9 del matí a 12 del migdia, el mateix horari en què també es farà la renovació de DNI’s. Per a donar les cites, com és habitual s’han establert preferències per a aquesta expedició, com són els jubilats i també els menors d’edat, empadronats a Palafolls.

Segons informa la Policia Local, es donaran un total de 70 números per fer la renovació. Un cop fet el tràmit, es podrà recollir el DNI uns dies després, concretament el dimarts 24 d’abril, a la mateixa caserna.

La darrera vegada que una unitat mòbil de la Policia Nacional es va desplaçar al nostre municipi per fer renovació i expedició de DNI’s va ser el passat mes d’octubre, un servei que es va haver d’interrompre de manera sobtada per problemes tècnics, que van impedir amb els tràmits dels documents.

Així i tot, aquells mateixos dies, segons confirmaven fonts policials, la Policia Nacional suspenia la tramitació de proximitat dels DNI’s com a mesura de precaució davant de la situació política a Catalunya.

Precisament, enguany farà 10 anys des que es va implementar el sistema de tramitació dels DNI’s al municipi, que permet als ciutadans renovar o expedir el document sense necessitat d’haver-se de desplaçar a les comissaries de Lloret o Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics