URGENT

L’Ajuntament modificarà el recorregut de la processó, en cas que s’acabi celebrant

Compartiu aquesta història
Proposta de recorregut

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’Ajuntament de Palafolls ha comunicat a la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls que, en el cas que la processó dels exlegionaris finalment s’acabi celebrant, aquesta haurà de transcórrer en el sentit invers de com es feia habitualment.

Així ho ha comunicat la regidoria de Governació al confrare major de l’entitat, Óscar Bermán, a qui s’ha comunicat que enguany el recorregut circular que ha fet els darrers anys haurà de seguir aquest cop el sentit de circulació establert als carrers.

Així, si el Departament d’Interior acaba donant autorització per dur a terme la processó, aquesta baixarà pel carrer Sant Miquel direcció sud fins a arribar a la Figuerassa, on girarà a la dreta, passant per l’Avinguda Ítaca –en aquest cas, serà l’únic carrer contra direcció–, per continuar pujant per l’Avinguda del Mar.

Allà arribarà fins a la cruïlla amb el carrer Sant Joan, on girarà a la dreta per acabar al seu punt d’inici al capdamunt del carrer Sant Miquel.

El canvi de circuit pretén evitar molesties i millorar la circulació al barri

El canvi d’aquest sentit del recorregut ve motivat per una decisió policial. A la vegada, des de l’Ajuntament també s’informa que, si finalment s’organitza l’acte, tots els carrers per on passa el recorregut previst es tancaran al trànsit des de dos quarts de 6 de la tarda i fins a dos quarts de 12 de la nit.

De fet, avui dimarts el consistori ja ha col·locat senyals als carrers per on hauria de passar la processó que recorden la prohibició d’aparcament en aquestes vies. Una prohibició que serà vigent des de les dues del migdia del mateix dijous i fins que acabi l’activitat.

Enguany, i a l’espera de la decisió de la Generalitat, la confraria té previst iniciar la processó a les 8 del vespre, més tard del que era habitual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics