URGENT

Diputació atorga 42.500€ per als serveis socials de Palafolls

Compartiu aquesta història

La darrera Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat el Programa complementari per a la garantia del benestar social 2018 al qual destina 15 ME.

Segons explica la pròpia Diputació, la finalitat del programa és garantir el benestar social i vetllar per a la cohesió social en el conjunt del territori de la demarcació de Barcelona. Una fita que s’assoleix cobrint les necessitats socials bàsiques dels ciutadans, atenent les situacions urgents o de greu necessitat social, garantir la prestació de serveis d’atenció domiciliària i del transport adaptat, desplegant activitats socioeducatives i de lleure infantil, però també reforçant els equips professionals de serveis socials dels ajuntaments.

La subvenció que ha rebut l’Ajuntament de Palafolls, de 42.500€ ha d’estar destinada a qualsevol d’aquestes accions previstes per millorar els Serveis Socials del nostre poble, ja sigui a nivell d’ajudes o d’organització.

La Diputació determina la quantitat que destina a cada municipi mitjançant els criteris establerts segons població i nivell de renda del municipi.

Seguint aquests criteris, Tordera tindrà una ajuda de 52.000€, Malgrat 52.600, mil menys que Calella. Pineda és el poble que aconsegueix més quantia, fins els 117.000€

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics