Diputació atorga 42.500€ per als serveis socials de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La darrera Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat el Programa complementari per a la garantia del benestar social 2018 al qual destina 15 ME.

Segons explica la pròpia Diputació, la finalitat del programa és garantir el benestar social i vetllar per a la cohesió social en el conjunt del territori de la demarcació de Barcelona. Una fita que s’assoleix cobrint les necessitats socials bàsiques dels ciutadans, atenent les situacions urgents o de greu necessitat social, garantir la prestació de serveis d’atenció domiciliària i del transport adaptat, desplegant activitats socioeducatives i de lleure infantil, però també reforçant els equips professionals de serveis socials dels ajuntaments.

La subvenció que ha rebut l’Ajuntament de Palafolls, de 42.500€ ha d’estar destinada a qualsevol d’aquestes accions previstes per millorar els Serveis Socials del nostre poble, ja sigui a nivell d’ajudes o d’organització.

La Diputació determina la quantitat que destina a cada municipi mitjançant els criteris establerts segons població i nivell de renda del municipi.

Seguint aquests criteris, Tordera tindrà una ajuda de 52.000€, Malgrat 52.600, mil menys que Calella. Pineda és el poble que aconsegueix més quantia, fins els 117.000€

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics