URGENT

El Petit de Cal Eril protagonitza la tercera nit del Singulars

Compartiu aquesta història

Aquest proper dissabte, el Festival Singulars ofereix una nova nit de música al Casal d’Avis de Palafolls. En aquesta tercera proposta musical, els organitzadors de l’esdeveniment, l’entitat Bang Cultura, porten al cicle a un dels artistes que més destaquen en el panorama del pop en català.

Es tracta d’El Petit de Cal Eril, que arriba al Singulars amb un nou disc sota el braç, estrenat ara fa dos mesos i que presentarà dissabte al nostre municipi.

Joan Pons, nom del vocalista i guitarra que lidera El Petit de Cal Eril, actuarà acompanyat de la seva banda, en el que serà un dels pocs concerts d’enguany que comptarà amb un format més amplificat –tant per so com per nombre de membres.

Quim Albert, membre de Bang Cultura, considera que el nou àlbum del Petit de Cal Eril, el disc triangular “△”, és segurament el millor que ha publicat fins ara, i recomana el concert d’aquest dissabte perquè, segons diu, l’artista lleidatà ofereix també un dels millors directes que ha fet fins ara.

Després de la bona acollida dels concerts que també ha ofert el Singulars d’enguany, com van ser els de Cesk Freixas, Pau Blanc, Jordi Lanuza o Marta Knight, els organitzadors preveuen que el directe d’El Petit de Cal Eril d’aquest dissabte sigui també un èxit de públic.

De fet, Albert diu que preveuen que el concert tingui la major afluència de públic de tot el festival, ja que la venda ha seguit un bon ritme tots els dies previs al concert.

El concert d’El Petit de Cal Eril començarà a l’hora habitual en tots els concerts del Festival Singulars. Serà a dos quarts d’11 de la nit, al Casal d’Avis de Palafolls.

Per assistir-hi, es poden adquirir les entrades de manera anticipada al web de Bang Cultura o bé també el mateix dia del concert al Casal d’Avis, per un preu de 5 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics