URGENT

El 3r Garric de Malgrat arrenca amb una xerrada per sobre balcons florits

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, a les 20h, arrenca una nova edició del Garric a Malgrat de Mar. Ho farà amb una xerrada sobre quines plantes són millors per guarnir un balcó i quines necessitats tenen aquests petits espais verds.

El Garric és un programa d’activitats que es fa cada any pels volts de l’abril i Sant Jordi i que té com a protagonista les flors i els espais verds.

En la seva tercera edició, el Garric comptarà amb diferents activitats com passejades, una plantada d’arbres, un concurs d’aparadors i de nou tornarà a obrir eixides i patis particulars.

Ho explica Mireia Castellà, regidora de Medi Ambient de Malgrat de Mar.

Per a aquest diumenge,  si el temps ho permet, l’agrupament escolta de Malgrat té prevista una plantada d’arbres a l’antic abocador. Si finalment es pot fer, el punt de partida serà el cap de salut a partir de les 10 del matí.

El dia 14 està prevista una passejada pels diferents espais verds de Malgrat. El guia de l’activitat serà en Carles Garcia, cap del Servei Municipal d’Espais Verds de Malgrat qui explicarà les característiques i les polítiques que aplica el municipi a la conservació dels seus espais. De nou el punt de trobada serà a les 10 a l’aparcament del CAP.

El dia 21 serà el torn de la 4a edició de l’Eixida. És una de les activitats estrelles del Garric, ja que permet la visita a diferents patis i jardins de cases particulars del municipi que obren les portes als visitants que hauran d’inscriure’s a l’activitat a partir d’aquest proper dilluns a Ca l’Arnau.

Encara en el marc del Garric, l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Malgrat de Mar engegaran un  concurs d’aparadors entre els dies 13 i 23 d’abril.

El Garric d’enguany l’impulsa conjuntament la regidoria de Medi Ambient del consistori de Malgrat amb la de Turisme i Comerç i el Departament d’Espais Verds dels Serveis Municipals de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics