Derrota de l’amateur A contra el Cassà i victòria per golejada del B davant del Cuatro Vientos

La represa de l’activitat futbolística després de l’aturada de Setmana Santa ha deixat resultats de cara i creu pels dos principals equips del CD Palafolls.

Per una banda, l’amateur A va caure derrotat a casa del Cassà, quart classificat a la lliga, per 4 a 2, en partit amb una primera part de domini clar pels locals però que al segon temps va veure com el Palafolls responia.

L’enfrontament va arribar al descans amb un marcador de 3 a 0 que no augurava massa bones esperances pel Palafolls. a la represa, però, l’equip de Lluís López va reaccionar, marcant el seu primer gol al minut 52, obra de Mohamed Lamin Marong, ekl mateix jugador que marcaria el segon uns minuts abans d’acabar el partit, i que posaria pressió al Cassà amb 3 a 2 al marcador.

Els locals, però, van saber reaccionar a l’intent de remuntada dels palafollencs, i van contrarestar l’atac amb al quart i definitiu gol just abans d’arribar al minut 90, i que deixaria un marcador final de 4 a 2.

Un resultat que continua deixant a l’amateur A enclavat al fons de la classificació amb 16 punts, l’últim dels quals sumat ara fa dues setmanes.

Una situació molt diferent és la que va viure l’amateur B aquest dissabte, que també jugava fora de casa, en el seu cas contra el Cuatro Vientos de Blanes.

Els palafollencs van sortir victoriosos després d’una golejada per 0 a 3, que va començar amb un primer gol de Raul Amorós al minut 28, i que va seguir ja al 72 amb un gol obra de Marcos Martín i al 84 amb el gol del 0 a 3 definitiu que va marcar Joaquín Pérez.

Tot i que amb aquesta victòria, la primera després de dues derrotes consecutives, l’amateur B no es mou de la 8a plaça, sí que aconsegueix ara acostar-se als rivals que té per damunt, i que estan separats per pocs punts.

Els palafollencs tenen ara 50 punts, només 4 menys que el 4 classificat a la lliga, el Sant Antoni.

En la pàgina del futbol sala, l’equip juvenil del San Luis de tercera divisió va imposar-se per 3 a 1 contra el Lloret Costa Brava, una victòria que els permet pujar fins a la quarta posició, que ocupen ara amb 30 punts, els mateixos que té el Pineda, que és tercer.

Per la seva banda, el partit que havia d’enfrontar ahir diumenge l’equip de la tercera divisió del San Luis contra el Vall-Llobrega, es va acabar suspenent.