URGENT

El musical “El vol de l’home ocell” exhaureix entrades per la seva primera funció a Pineda

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, la companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda va estrenar a la seva sala gran.

La d’ahir va ser la primera funció del musical “El vol de l’home ocell”, una obra que gira entorn de la llegenda del Comte Arnau, inspirada en poemes de Joan Maragall, i que tenen, com a protagonistes musicals, les cançons d’un dels grups mítics de la història del rock a casa nostra.

Es tracta de Sangtraït, el grup de rock dur format a principis dels vuitanta a La Jonquera i que van deixar empremta en el panorama musical català de finals dels anys 80 i també els 90.

Ara, sota la direcció i dramatúrgia de Joan Gallart i la direcció musical de Rubén Espinosa, les cançons del grup empordanès reneixen, més de 15 anys després de la dissolució del grup, i ho fan en format de musical.

De fet, el títol de l’obra, “El vol de l’home ocell”, agafa el nom de la famosa cançó de Sangtraït. Gallart, en aquest sentit, explica que l’espectador, sigui o no seguidor de la banda empordanesa, quedarà sorprès per la proposta.

Per a la creació d’aquesta obra, Gallart explica que el procés per incloure les cançons de Sangtraït dins de la història del Comte Arnau ha estat desafiant, ja que requereix coneixements tant del propi grup, de la mateixa història de Maragall, com també de la pròpia història que vol explicar el director.

L’espectacle, que s’estrena  a la Sala Gran del Centre Cultural Recreatiu de Pineda, ha exhaurit les entrades per la primera funció de les 5 que es faran a Pineda.

Les següents sessions s’oferiran la setmana que ve, el divendres 13 a les 9 del vespre i l’endemà dissabte a les 7, i també la següent setmana, en aquest cas el dissabte 21 a les 7 del vespre i diumenge 22 a les 6.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics