URGENT

En marxa uns nous premis de treballs de recerca pels alumnes de batxillerat de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ja ha posat en marxa una nova edició dels Premis de treballs de recerca de Batxillerat pels alumnes del municipi.

Enguany, el concurs arriba a la seva 11a edició, i s’ha presentat com un memorial a Daniel López, director de l’Institut de la Font del Ferro mort ara fa poc més de 3 anys.

L’objectiu que persegueixen aquests premis és donar valor a la recerca i la investigació dels joves estudiants del municipi que han realitzat el treball de recerca durant aquest curs 2017-2018.

Fins el divendres 27 d’abril, tots els alumnes que estiguin cursant 2n de Batxillerat, ja sigui a l’Institut de Palafolls o a d’altres centres de secundària, i que siguin residents a Palafolls, poden presentar els seus treballs a l’Ajuntament, mitjançant una instància genèrica al registre del consistori.

També han de presentar, conjuntament amb la instància, una còpia impresa del treball en un sobre tancat, amb el pseudònim al mateix sobre i amb les dades identificatives de l’autor o autora a dins.

S’hi poden presentar també treballs elaborats en grup, amb l’únic requisit que la meitat de l’equip de treball siguin alumnes del nostre municipi.

Ho explica Xavier Pujol, tècnic d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Un cop revisats els treballs que s’hagin presentat als premis, un jurat en farà una lectura i valorarà en funció de diversos criteris com l’originalitat, el rigor, la metodologia de les fonts utilitzades i la presentació del treball.

El concurs, com ja ha estat habitual en les edicions anteriors, premiarà les 3 millors obres amb un premi en metàl·lic. Serà amb 500 euros pel primer premi, 300 euros pel segon i 200 euros pel tercer.

En l’edició de l’any passat d’aquest concurs s’hi van presentar un total de 9 treballs.

L’entrega dels premis d’aquesta 11a edició dels Premis de treballs de recerca de batxillerat 1r memorial Daniel López es durà a terme el divendres 15 de juny al Teatre Municipal de Palafolls, coincidint amb l’acte de graduació de Batxillerat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics