URGENT

La Banda de Palafolls enregistra el seu tercer disc

Compartiu aquesta història

Aquest passat dissabte la Banda de l’Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls ha enregistrat el que ha de ser el seu tercer disc.

La gravació es va fer a l’auditori del MiD de Palafolls, que es va sonoritzar per l’ocasió i gravar alhora a tots els músics de la banda.

Per aquest tercer treball discogràfic, la formació ha fet un repàs a les músiques dels anys 70, 80 i 90, amb les cançons de grups que han fet ballar durant tots aquests anys, com Queen, Michael Jackson o Mecano.

Ho explica David Martínez, director de la Banda de l’Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls.

Per a la gravació, on hi van participar una cinquantena de músics en total, Martínez ha explicat que s’ha fet un treball previ de tres mesos per preparar el repertori del disc, que encara no té títol.

El director espera que la publicació de l’àlbum, un cop s’hagin acabat les mescles, sigui una realitat de cara al tradicional concert de final de curs de la Banda, aquest proper estiu.

Aquest nou treball arriba després del primer CD de la formació, Gènesis, ara fa 7 anys i el segon disc, Una banda de pel·lícula, al 2014, on repassava les bandes sonores més conegudes del món del cinema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics