URGENT

Tordera celebra amb èxit la segona edició de la Diada de Cossos d’Emergències

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, els cossos de seguretat i emergències van ser els protagonistes a Tordera, amb la que va ser la segona Diada de Cossos de Seguretat que celebrava aquest municipi veí.

Durant tot el matí, l’aparcament del mercat de la fruita, a la carretera de Fogars, va ser l’escenari d’aquest esdeveniment, que tenia per objectiu donar a conèixer la tasca que duen a terme els cossos de seguretat i emergències a través d’activitats adreçades a tota la ciutadania però més especialment als infants del municipi.

A la diada hi van participar els cossos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals, Protecció Civil, el Servei d’Emergències Mèdiques, la Creu Roja i les ambulàncies del Pirineu, un cos provinent d’Andorra.

A través d’una gimcana d’activitats es va implicar als assistents, que també van poder ser espectadors de diverses exhibicions per part dels cossos d’emergències, com per exemple la demostració de la feina dels gossos de cerca o la realització d’un simulacre d’accident, amb la participació dels diferents cossos de seguretat i emergències.

El mateix dissabte, a la pista de l’Amistat, coincidint amb aquesta Diada dels Cossos de Seguretat, es va celebrar el segon Concurs de Trauma de Catalunya, una competició adreçada als professionals dels diferents cossos de seguretat que permet als equips d’emergències i als sanitaris mostrar les seves habilitats a l’hora d’excarcerar víctimes atrapades.

Tot i que la pluja va fer un lleu acte de presència a la diada, des de l’Ajuntament de Tordera s’ha valorat molt positivament l’afluència de públic a l’acte.

 

Foto: Ajuntament de Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics