URGENT

Les previsions de pluja obliguen aquest cop a ajornar la Fira Medieval de Palafolls

Compartiu aquesta història

Quan no ha passat ni una setmana després que l’ACEP hagués d’anul·lar i ajornar la Fira del Comerç de Palafolls per culpa de la pluja, les previsions del proper cap de setmana han tornat a afectar l’activitat de l’associació.

La Fira Medieval, que s’havia de celebrar aquest proper dissabte i diumenge a la plaça de Poppi s’ha hagut de suspendre i ajornar per les previsions, que altra vegada anuncien mal temps i pluges, i s’ha programat pel cap de setmana del 12 i 13 de maig.

Francesc Treserreras, president de l’ACEP, ha explicat que la decisió l’han pres tenint en compte que l’any passat la pluja ja els va afectar el funcionament de la fira, i que davant les previsions han preferit poder assegurar la seva celebració.

Segons explica Tresserras, el fet d’haver d’ajornar una fira d’aquestes característiques obliga a repensar i tornar a gestionar la disponibilitat dels paradistes que hi assisteixen.

Finalment, però, la data triada permetrà mantenir la programació que s’havia establert.

La Fira Medieval de Palafolls, que tornarà a celebrar-se a la plaça de Poppi, arriba enguany a la seva 7a edició, i comptarà amb un campament medieval, exposicions d’armes i d’altres relacionades amb la Santa Inquisició, activitats infantils i també el popular mercat d’artesania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics