Les previsions de pluja obliguen aquest cop a ajornar la Fira Medieval de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Quan no ha passat ni una setmana després que l’ACEP hagués d’anul·lar i ajornar la Fira del Comerç de Palafolls per culpa de la pluja, les previsions del proper cap de setmana han tornat a afectar l’activitat de l’associació.

La Fira Medieval, que s’havia de celebrar aquest proper dissabte i diumenge a la plaça de Poppi s’ha hagut de suspendre i ajornar per les previsions, que altra vegada anuncien mal temps i pluges, i s’ha programat pel cap de setmana del 12 i 13 de maig.

Francesc Treserreras, president de l’ACEP, ha explicat que la decisió l’han pres tenint en compte que l’any passat la pluja ja els va afectar el funcionament de la fira, i que davant les previsions han preferit poder assegurar la seva celebració.

Segons explica Tresserras, el fet d’haver d’ajornar una fira d’aquestes característiques obliga a repensar i tornar a gestionar la disponibilitat dels paradistes que hi assisteixen.

Finalment, però, la data triada permetrà mantenir la programació que s’havia establert.

La Fira Medieval de Palafolls, que tornarà a celebrar-se a la plaça de Poppi, arriba enguany a la seva 7a edició, i comptarà amb un campament medieval, exposicions d’armes i d’altres relacionades amb la Santa Inquisició, activitats infantils i també el popular mercat d’artesania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics