URGENT

El Molí d’en Puigvert estrena botiga a Palafolls

Compartiu aquesta història

Fins ara la botiga de roba de la multinacional gallega Inditex era al carrer Major, però avui la Fundació del Molí d’en Puigverd ha estrenat nou local per a l’outlet de la marca Oysho.

Ara, la botiga s’instal·la a l’avinguda Costa Brava, en un local de 300 m2, i continuarà formant part del projecte de For & From, una iniciativa d’Inditex en la que s’obren botigues outlets de les diferents marques de la multinacional gallega que donen feina a persones amb trastorns mentals.

Ho explica, en declaracions a aquesta emissora, el gerent de la Fundació Molí d’en Puigvert, Miquel Àngel Ruiz.

La primera botiga del projecte va ser la Massimo Dutti de Palafolls. Amb el temps s’han obert altres botigues arreu de l’Estat i també a Palafolls. Totes les botigues For & From del nostre municipi estan gestionades per la Fundació del Molí.

Segons ha explicat Ruiz, en total, les tres botigues d’Inditex que gestiona el Molí dona feina a unes 70 persones en procés d’inserció, comptant a més a més amb els professionals que s’encarreguen de la gestió del projecte.

A banda de Massimo Dutti, Bershka i Oysho, la Fundació també gestiona 3 botigues de roba més amb la filosofia de donar feina a persones amb malaltia mental. Són les botigues Yerse, Condor i la Fora de Sèrie.

També té en marxa d’altres projectes com el “Cosir & Estrenar”, on també hi participen marques de roba que fan donacions de material tèxtil, normalment amb petites tares, que posteriorment s’empaqueta en caixes sorpresa i es venen a preus assequibles als clients.

El nou establiment d’Oysho s’ha inaugurat avui a les 10 i segueix l’esquema de la resta de marques d’Inditex de Palafolls, que han començat amb unes espais petits, per acabar ampliant la botiga en qüestió de pocs anys. Abans ho havia fet Bershka i Massimo Dutti.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics