URGENT

La reforma de Roig i Jalpí es farà l’any que ve i arribarà al camp de futbol

Compartiu aquesta història

Tot i que era una de les inversions previstes per aquest 2018, l’Ajuntament de Palafolls ha decidit que la reurbanització del carrer Roig i Jalpí comenci l’any que ve.

D’aquesta manera es vol comptar amb més diners de subvenció per dur a terme les obres i, per tant, ampliar el projecte previst.

La Diputació havia atorgat una subvenció per fer una ampliació de l’Ajuntament, uns treballs que el consistori posposarà i destinarà aquests diners a remodelar aquesta via que té un gran volum de trànsit, ja que connecta amb el polígon d’en Puigverd.

Segons ha explicat l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, la reforma del carrer comprendrà des del carrer Girona i  arribarà al camp de futbol amb una inversió aproximada d’uns 250 mil€, uns diners que està previst que provinguin de la Diputació de Barcelona.

En el seu moment l’Ajuntament anunciava que volia pacificar aquest carrer introduint alguns elements que oferissin més seguretat. S’havia parlat d’instal·lar una mitgera amb arbrat, tot i que el consistori ara anuncia un concurs d’idees.

De fet el carrer Roig i Jalpí tenia una previsió d’ajuda de la Diputació de 150 mil € per aquest any, uns diners que el consistori canviarà de destí per finançar la remodelació del carrer Folch i Torres. Es tracta d’un carrer de Sant Lluís que estava previst finançar amb diners propis de l’Ajuntament, però que les restriccions econòmiques del consistori ha frenat. Ara, amb el moviment de subvencions, el consistori tindrà el finançament per iniciar les obres aquest 2018.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics