URGENT

La botiga Oysho estrenada ahir a Palafolls, la que més vendes va registrar a nivell mundial

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’outlet d’Oysho inaugurat ahir dijous al nostre municipi va ser la botiga de la multinacional Inditex que més vendes va registrar d’entre els 700 establiments que té d’aquesta marca arreu del món.

Justament ahir, també s’inaugurava a la ciutat italiana de Milà una altra botiga d’aquesta marca, però va ser Palafolls la que va registrar més vendes en el seu dia d’inauguració.

L’outlet en qüestió, tal i com us explicàvem en els informatius d’aquesta emissora, pertany al projecte “For & From”, una iniciativa d’Inditex en la que s’obren botigues outlets de les diferents marques de la multinacional gallega que donen feina a persones amb trastorns mentals, i que es gestiona des de la Fundació del Molí d’en Puigvert.

Paral·lelament, la fundació ha comunicat a aquesta emissora que s’està treballant per poder incloure dues botigues més dins del projecte a Palafolls, de les marques Uterque i Pull & Bear.

A més, segons ha pogut saber aquesta emissora, al local que fins ara ocupava la botiga d’Oysho, al carrer Major, s’hi instal·larà una botiga de roba de festa i complements.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics