URGENT

L’Ajuntament assenyala els mobles abandonats a la via pública

Compartiu aquesta història

Ho fa a través de la campanya “Endreçar Palafolls”, que va iniciar-se aquest passat mes de març i que té per objectiu eradicar la pràctica d’abandonar mobiliari i trastos vells al carrer i a llocs no autoritzats.

La campanya vol conscienciar a la ciutadania entorn aquesta pràctica, malauradament recorrent al municipi, i que comporta pel consistori un sobrecost als contribuents d’entre 200 i 300 euros per cada cas d’abandonament de deixalles.

En aquest sentit, en els darrers dies ja s’han pogut observar alguns mobles abandonats als carrers de Palafolls que han estat marcats amb un distintiu que avisa de l’incivisme de deixar trastos vells al carrer, un fet que comporta sancions de com a mínim 700 euros pel fet d’abandonar electrodomèstics, mobles, matalassos, sacs de runa o restes de jardineria a la via pública.

La via per poder desprendre’s dels residus que ja no s’utilitzen, i que no poden ser llençats als contenidors ja disponibles dels carrers, és la Deixalleria Mancomunada situada al polígon de Can Patalina de Malgrat de Mar, on es dóna servei als municipis de la zona de l’Alt Maresme, entre ells Palafolls.

En aquestes instal·lacions s’hi poden dipositar deixalles de tot tipus de materials, com per exemple fusta, paper, vidre, ferralla, components i elements electrònics o embalatges.

A banda, els palafollencs també disposen del servei de concertació de dia i hora per la recollida de trastos a domicili, trucant a l’Ajuntament en horari de matins per tal d’acordar la cita.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics