URGENT

La Policia Local de Palafolls atén més de 17.000 serveis durant l’any passat

Compartiu aquesta història

És una de les conclusions que el cos de Policia Local ha presentat aquesta tarda a la caserna del Fòrum Palatiolo.

En un acte obert a la ciutadania, el cos local de seguretat ha donat a conèixer tot el buidatge de dades relatives a la seva activitat durant el passat 2017.

Entre d’altres, la Policia ha explicat la seva partida pressupostària, els recursos humans i materials de què disposa, i també totes les dades derivades de les seves actuacions, com per exemple en l’àmbit de les sancions i el trànsit.

La Policia Local de Palafolls va dur a terme el passat 2017 un total de 17.428 serveis, repartits en més de 29 Mil hores de servei, dutes a terme pels 17 agents que té en total la plantilla de la Policia local.

Miguel Ángel Marín, sergent cap de la Policia Local de Palafolls, explica amb quines prioritats es divideixen aquests serveis.

D’entre les diverses dades presentades, destaca la que fa referència a la sinistralitat a Palafolls, on pràcticament es produeix un accident de trànsit cada dos dies.

En xifres, això es tradueix en un total de 159 accidents durant el 2017, que han deixat 2 ferits greus, 26 amb ferides lleus i 87 casos de persones que sortosament han pogut sortir il·leses de l’accident.

Pel que fa als atestats instruïts, durant el 2017 van augmentar significativament, ja que se’n van registrar 80 més que el 2016, en total 284. Un augment, però, que respon al fet que la majoria de les denúncies es tramiten directament de la Policia Local.

Paral·lelament a totes les tasques de servei a la ciutadania, la Policia Local de Palafolls també ha dut a terme diverses activitats de caire educatiu en l’àmbit de les escoles del municipi, principalment encarades a la seguretat vial.

Han anat adreçades a la majoria de cursos dels centres educatius del poble, i el cos també ha anunciat que de cara al proper any, aquestes activitats podrien ampliar-se també als cursos de P3.

La presentació d’avui es preveu que pugui repetir-se en altres zones del municipi, com el barri de Sant Lluís o a Sant Genís, on es centrarà la informació en dades relacionades més específicament en aquestes parts de Palafolls.

 

Foto: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics