URGENT

El teatre fòrum “Jaulas invisibles” aterra a Malgrat aquesta setmana

Compartiu aquesta història

El proper dijous 19 d’abril s’estrena a Malgrat “Jaulas Invisibles”, una obra de teatre impulsada pel grup de teatre La Quarta Finestra, un grup de palafollencs aficionats al teatre en un cicle de 3 funcions aquest mes d’abril.

L’obra s’emmarca dins de l’anomenat teatre fòrum, que planteja una petita representació d’uns 20 minuts amb un conflicte de clara desigualtat, amb una part opressora i una altra oprimida.

En una tensió creixent, quan la situació arriba al seu punt límit, l’acció s’atura i entra en acció el propi públic.

Ho explicava als micròfons d’aquest emissora una de les membres de La Quarta Finestra, Pili Jiménez.

Així, els actors de l’obra han fet prèviament a la representació un treball sobre la improvisació, ja que es desconeix com serà la resposta i propostes que farà públic, que a la vegada esdevé protagonista de l’acció.

A la vegada, segons expliquen els responsables del projecte, això suposa un repte molt important pels actors. A banda del treball previ de la improvisació, abans també s’ha triat un personatge amb el qual s’hi sentin còmodes i que puguin defensar davant de les propostes que sorgeixin del públic.

Unes propostes que, tal i com recorden la Pili i la seva companya Ángela Martínez, també membre de La Quarta Finestra, són totalment improvisades, cosa que encara afegeix més al·licients al desenvolupament de l’espectacle.

“Jaulas Invisibles” es representa per primer cop aquest proper dijous 19 d’abril, a les 9 del vespre, al Centre Cultural de Malgrat de Mar, dins de la iniciativa cultural del Malgrart, i repetirà a finals de mes a Palafolls, en dues funcions els dies 28 i 29 al MiD.

L’entrada a aquest espectacle és gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics