URGENT

El Club de Vela Blanes inaugura l’exposició fotogràfica del seu 75è aniversari

Compartiu aquesta història

Des d’aquest passat dimarts, la Casa Saladrigas acull el primer dels actes commemoratius del 75è aniversari del Club de Vela més antic de Catalunya, el Club de Vela Blanes.

Es tracta d’una exposició commemorativa de la seva activitat des que va ser fundat el març de 1943 per un grup d’amics aficionats a la navegació marítima.

L’exposició consta de fins a mig miler de fotografies que recorren la història del club, combinades amb material de navegació relacionat amb l’esport, en diversos espais de la Casa.

Les imatges estan ordenades cronològicament, des dels anys quaranta fins a l’actualitat, i recullen diversos moments de la vida del club, des d’esdeveniments oficials com inauguracions o entregues de premis de les competicions nàutiques que organitzades des de l’entitat, fins a d’altres celebracions com festes, cantades d’havaneres, balls o sopars de germanor.

D’altres banda, també s’ha dedicat un espai a l’Escola de Vela, lloc on han après aquest esport molts joves del municipi durant tots els darrers anys.

L’exposició es podrà visitar fins el proper 28 d’abril, en horari de matins de dimarts a dissabte, i també les tardes, en aquest cas de dijous a dissabte.

En la vessant esportiva, s’emmarcaran també dins del 75è aniversari del Club de Vela Blanes la Copa d’Espanya classe Europe, que es disputa entre abril i maig, i el Campionat Mundial de Raceboard, a finals del mes de juny.

Entre d’altres actes que es duran a terme, serà l’1 de setembre quan es tancarà el cicle d’actes commemoratius amb la Festa de Fi de Temporada, que ja se celebra habitualment i que aquest cop tindrà l’aniversari com a al·licient festiu.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics