URGENT

Malgrat compra un pis per destinar-lo a finalitats socials

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, i la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament malgratenc, Neus Serra, van signar la compra d’un pis que serà destinat a habitatge social.

Segons ha informat el consistori, l’immoble, de 82 metres quadrats, està situat a l’Avinguda Costa Brava, ha de servir per ampliar el parc d’habitatge públic de què disposa Malgrat, juntament  amb un pis recentment reformat del carrer Eivissa, i serà destinat a finalitats socials.

La compra es va dur a terme mitjançant l’ús del dret del tanteig de retracte, una via que permet a l’administració públic poder comprar pisos procedents d’execucions hipotecàries i de dacions en pagament  a un preu de mercat per poder destinar-los a un ús de caràcter social.

El cost de l’habitatge ha estat de 55 Mil euros i paral·lelament a la compra l’Ajuntament malgratenc ha demanat una subvenció de 30 Mil euros a la Diputació per  poder finançar la compra.

La utilització social de l’immoble, però, no serà immediata, ja que el pis haurà de ser reformat abans de ser poder habitable.

Segons la regidora d’habitatge, al pis en qüestió ja s’hi ha fet dues inspeccions, i s’ha pogut comprovar que reuneix les condicions adequades per poder afegir-lo al parc d’habitatge públic del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics