URGENT

Blanes talla al trànsit un carrer del centre per obres al llarg de demà

Compartiu aquesta història

Es tracta del carrer Jaume I, situat al centre del municipi, on s’hi ha de dur a terme unes obres puntuals, però que impediran la circulació de vehicles durant tot el dia de demà dimarts.

Concretament, la Policia Local de Blanes tancarà el trànsit de 9 del matí a 8 del vespre aquest carrer en el tram que va de la Plaça Solidaritat i fins a la Plaça de l’Escorxador, i es preveu que els treballs finalitzin la mateixa jornada de demà.

Segons ha informat el consistori blanenc, es tracta d’uns treballs que ha de dur a terme l’empresa Aigües de Blanes per millorar la recollida de les aigües pluvials, i que tenen per objectiu solucionar unes basses que, cada cop que plou, es formen al carrer Jaume I en el tram concret entre les places de l’Escorxador i Solidaritat.

Ja aquests darrers dies, la Policia Local ha col·locat uns cartells informatius als accessos principals al carrer per tal d’informar a la ciutadania d’aquests talls, així com s’ha distribuït també una circular informativa entre els veïns d’aquesta zona del centre del municipi, on s’avisava que en cas d’haver de treure el cotxe del garatge ho hauran de fer fora d’aquest horari.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics