URGENT

La Llar d’Infants organitza una jornada de portes obertes aquesta tarda

Compartiu aquesta història

A principis de maig començaran les preinscripcions pel primer cicle d’Educació Infantil, és a dir pels nens i nenes de 0 a 3 anys. Per resoldre dubtes, facilitar la feina als pares, i explicar el funcionament d’aquesta etapa educativa, la llar d’infants municipal ha organitzat aquesta tarda una jornada de portes obertes perquè les famílies interessades en portar els seus infants al centre puguin conèixer la llar i la seva metodologia de treball.

Quan faltaven encara uns minuts per les 5 de la tarda, diversos pares i mares ja s’esperaven fora del centre, pendents d’entrar a fer la visita a les instal·lacions.

De fet, tal i com ha explicat a aquesta emissora Sandra Jiménez, directora del centre, uns minuts abans de començar la visita, enguany no cal demanar hora per visitar el centre, sinó que la llar obrirà portes i es podrà visitar lliurament.

Aquestes jornades ajuden als pares a resoldre els dubtes sobretot en els primerencs que per primera vegada matricularan els seus infants en una llar d’infants.

Ho han explicat a aquesta emissora la Judit, en Jonathan i en Jordi.

A banda de la jornada d’avui, l’escola bressol pública també prepara una jornada de sensibilització per aquest proper dissabte.

Serà llavors quan l’equip docent oferirà activitats gratuïtes i obertes a tothom a la plaça de Poppi, amb les que volen sensibilitzar sobre la tasca educativa de la llar d’infants. Així dissabte hi haurà diferents activitats adreçades als més petits

Actualment la llar d’infants municipal té 85 nens i nenes inscrits en les 7 aules obertes. Són 2 classes d’infants de 0 anys, 2 per a nens i nenes de 2 anys i 3 per a alumnes de 3 anys.

El preu mensual de la llar d’infants de Palafolls és de 128€, tot i que hi ha reduccions de preu depenent d’algunes especificacions, com per exemple en el cas de les famílies nombroses o si hi ha germans al mateix centre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics