URGENT

L’Ajuntament estudia ampliar la zona esportiva de la Figuerassa

Compartiu aquesta història

Fa uns mesos us explicàvem l’interès d’una empresa polonesa per rehabilitar el camp de futbol i la pista d’atletisme de la Figuerassa, a St Lluís. A canvi de la inversió, en podria fer ús durant el dia, mentre que per la tarda serien les entitats esportives locals les que en podrien fer ús.

Aquesta empresa buscava un espai per dur-hi equips nòrdics de futbol per tal que entrenin en situacions climàtiques més òptimes quan en els seus països d’origen  les temperatures són molt baixes.

El principal escull per les negociacions és que La Figuerassa,  la zona que els interessava, no fa les mesures mínimes per a les necessitats de l’empresa. Tot i que el consistori havia analitzat algunes alternatives, l’Ajuntament dóna per perduda aquesta empresa.

Tot i això, el consistori manté converses amb altres empreses a la recerca d’un conveni similar, pel qual es pugui arreglar la zona esportiva de la Figuerassa a canvi del seu ús.

Per assegurar-se l’èxit, el govern local està analitzant com ampliar l’espai, que actualment està molt limitat.

Una de les solucions que apunta l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, seria desplaçar uns metres l’actual sortida del barri per l’avd del Mar. Una possibilitat que passaria per cobrir l’actual riera i fer-la transitable com a sortida.

Aquesta solució, però només és una possibilitat, tot i que fonts del consistori apunten que d’entrada es mirarà de fer amb l’actual espai sense modificar el carrer .

Si finalment no s’arriba a l’acord amb cap de les empreses interessades, el consistori no descarta rehabilitar la zona esportiva amb fons propis. Una inversió que ja es preveia en anys anteriors, però que el mateix alcalde explica que s’ajorna fins l’any que ve, quan e consistori podria comptar amb més diners, un cop eixugat el deute.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics