URGENT

Només els cadets del CB Palafolls aconsegueixen guanyar aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

La jornada basquetbolística del passat cap de setmana ha deixat resultats no massa positius pels principals equips del CB Palafolls, una jornada en la qual només els equips cadets van aconseguir la victòria.

L’equip del sènior femení va perdre a casa del Cassanenc per 59 a 24 aquest dissabte, en un enfrontament que va dominar en tot moment l’equip local, i que després de perdre’l fa baixar posicions a la seva classificació a l’equip de la tercera categoria femenina.

El sots 25 masculí, per la seva banda, tampoc va poder guanyar, en el seu cas a casa contra els líders, les Escolàpies de Figueres, per un resultat de 61 a 81 al Palauet.

Un partit igualat fins a l’últim període i marcat per un estricte arbitratge, amb 5 expulsions a la banqueta del Palafolls i 3 més per part del Figueres.

El júnior femení nivell B va perdre també a casa, en el que era el seu primer partit de la fase final. Va ser contra el  Montessori-Palau per 38 a 57, que tot i que es va arribar al descans amb només 5 punts de desavantatge, finalment les palafollenques van caure per 19 punts de diferència.

Tampoc li van anar bé les coses al junior masculí, que va veure com perdia també a casa contra el Farners, líder i invicte a la lliga, per un contundent 51 a 101.

Malgrat tot, qui va deixar una situació ben diferent van ser els dos equips del cadet, el groc i el negre, que van guanyar tots dos els seus respectius partits.

El groc va guanyar per 46 a 53 contra la U.B. Mir a domicili, mentre que el negre també ho va fer, en el seu cas per 45 a 59 a casa del Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics