URGENT

Neix el MiNiMal, el nou festival musical pel mes de maig a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de la celebració del Festival Singulars, que ha protagonitzat diverses nits de dissabte al Casal d’Avis de Palafolls i que aquest proper cap de setmana fa la clausura de l’edició d’enguany, el proper mes de maig arriba el MiNiMaL, un festival de nova creació que mantindrà l’esperit de petit format i acústic de les actuacions.

Una de les singularitats del nou cicle és que cada concert es farà en llocs diferents i singulars i, a més, amb un nombre limitat d’espectadors.

Així, aquest nou cicle s’iniciarà el proper 6 de maig amb Lídia Pujol i Pau Figueres, que actuaran en un espai que no és gens habitual i que no està pensat per a la celebració d’aquest tipus d’actes, ja que es farà a la Fusteria Matas, situada al carrer Francesc Macià de Palafolls.

La proposta seguirà la resta de diumenges de maig amb les actuacions de Sendarena, el dia 13 al local social de Sant Genís, De la Carmela, el dia 20 a la Masia de Can Florenci i Mario Mas, que tancarà el festival el dia 27 al Molí d’en Puigvert . Tots els concerts comparteixen dia de la setmana i horari, ja que se celebren a les 6 de la tarda dels diumenges,

Federico Francesch, organitzador del festival, explica que el MiNiMal vol acostar la música en format acústic i a un públic molt reduït, ja que només hi haurà 50 espectadors a cada concert.

La primera de les actuacions del MiNiMaL és el concert de Lídia Pujol i Pau Figueres, titulat “13 maneres de cantar les 40”.

Una proposta musical que, segons explica el mateix Francesch, es presenta com una reivindicació social davant de les injustícies d’arreu del món.

Aquesta setmana, el Festival MiNiMaL ja posa a la venda els abonaments per als quatre concerts, que tenen un preu de 20 euros i es poden comprar fins divendres al MiD, i a partir de la setmana vinent es podran adquirir les entrades individuals per a cada concert, en aquest cas a un preu de 5 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics