URGENT

El teatre s’enllestirà a mig estiu

Compartiu aquesta història
Estat actual del teatre. RP

Aquesta setmana la Junta de Govern Local ha adjudicat finalment els últims treballs pendents per enllestir el teatre municipal. Ara que ja hi ha empresa adjudicatària es calcula que en un parell de setmanes ja comencin les obres  in situ i que aquestes no s’allarguin més enllà de 3 mesos, pel que, si es compleixen els terminis previstos, el teatre estaria enllestit pel mes d’agost.

Tot i que el recinte cultural fa anys que està en obres de remodelació encara falten alguns detalls per finalitzar com ara la rehabilitació del forjat i la pinta de l’escenari, l’arrebossat de la façana, la restauració de les diferents portes, la reparació d’humitats per capil·laritat, reparacions de guix, restauració paviments interiors, la millora de l’accessibilitat exterior així com la pintura i envernissat dels diferents espais.

Ho explica el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls, Josep Rueda.

Aquests treballs s’han endarrerit ja que l’empresa a la que es va adjudicar els treballs fa un any, va fer fallida just abans d’iniciar les obres la passada tardor.

Totes aquestes feines pendents i que es faran en els propers mesos tenen un cost d’adjudicació de 115 mil€, uns diners que provindran gracies a subvencions.

Un cop finalitzats els treballs, només quedaran les tasques de sonorització i il·luminació del teatre i ja es podrà recuperar l’activitat cultural,

El teatre es va tancar fa 6 anys per tal de fer-hi diferents actuacions de millora. En un primer moment només es volia remodelar el sistema de climatització que era del tot deficient, però finalment s’ha fet una remodelació integral. Tot i estar en obres, el teatre s’ha anat obrint per a la realització d’algunes activitats com concerts del Singulars, representacions escolars, o d’altres activitats.

El consistori preveu poder reobrir el teatre el més aviat possible i coincidint aquest any amb el 70è aniversari del recinte cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics