URGENT

Continuen les obres a la carretera d’accés a la Costa Brava

Compartiu aquesta història
treballs d’aquest matí. RP

Segona jornada d’obres a la carretera b682 desprès que ahir comencessin sense coneixement ni de la Policia Local ni tampoc de l’Ajuntament. Els treballs es fan en aquesta carretera de la Generalitat i consisteixen en la neteja de vorals, eliminant vegetació propera i també l’asfaltatge del traçat general de la via al seu pas per Palafolls.

Justament aquestes tasques són les que provoquen retencions intermitents, ja que els propis operaris de l’obra s’encarreguen de donar pas alternatiu  als vehicles. Unes retencions que arriben fins a l’enllaç amb la N2.

Ahir van començar els treballs durant tota la jornada, i es va asfaltar un dels dos carrils de circulació, avui l’empresa està asfaltant l’altra carril de circulació i caldrà pintar la senyalització viària d’aquesta via.

Segons han informat fonts de la Generalitat a aquesta emissora, les obres es fan amb l’objectiu de millorar el ferm, i avui han continuat fins a la rotonda de sortida de Palafolls cap a Blanes. Està previst que s’allarguin una setmana més, ja direcció a Blanes.

El Govern català ha explicat que s’intenta evitar les hores punta, i a la vegada ha informat que no es poden dur a terme de nit perquè per dur a terme les tasques es necessiten condicions de temperatura altes, que es produeixen durant el dia.

Malgrat tot, el fet que les obres no fossin anunciades ha molestat a molts conductors que han hagut de patir llargues cues, sobretot quan les obres afectes al semàfor d’entrada i sortida de Palafolls, ja que a les hores punta d’entrada i sortida de les escoles s’ajunten una gran quantitat de vehicles.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics