URGENT

Santa Susanna elaborarà el seu Pla Local de Seguretat amb participació ciutadana

Compartiu aquesta història

El consistori ja ha creat el Consell Municipal de Seguretat, un òrgan consultiu que ha d’acabar per elaborar el nou Pla de Seguretat Local de Santa Susanna que es vol presentar en breu.

L’Ajuntament pretén que aquest consell impliqui tothom que tingui alguna cosa a dir en matèria de seguretat i sigui una eina de participació ciutadana a l’hora de construir aquest nou document estratègic per a la seguretat local.

Ho explica Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna.

El Pla de Seguretat Local és l’instrument que, després de fer una diagnosi de la situació actual al municipi, ha de permetre ordenar i projectar les actuacions futures en matèria de seguretat.

Per elaborar aquest nou document hi haurà un període d’exposició pública i s’obriran consultes amb els diferents organismes, institucions i grups del municipi.

El Pla ha d’analitzar la situació de la seguretat a Santa Susanna, definir els objectius generals i les accions que des del municipi es consideren prioritàries. També haurà de  d’explicar clarament les accions que s’han d’emprendre a partir d’ara especificant el calendari d’aplicació, els mètodes de seguiment i avaluació adequats per valorar-ne el resultat i el període de vigència que haurà de tenir.

Segons ha explicat Campolier, el consistori de Santa Susanna espera poder tenir enllestit el Pla local de Seguretat de cara al proper mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics