URGENT

El ple de Malgrat debatrà sobre diverses subvencions entorn a l’habitatge social

Compartiu aquesta història

Demà dijous, l’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra sessió ordinària del ple municipal, amb un total de 13 punts a l’ordre del dia.

Entre d’altres, el ple ha de debatre i aprovar les bases per atorgar subvencions relatives a diversos camps entorn a l’habitatge social, un punt on s’aprovaran dues línies noves.

Per una banda, es discutirà sobre la concessió de subvencions per als propietaris d’habitatges adscrits a la borsa d’habitatge d’inclusió social de Malgrat per a l’actual exercici.

També pels arranjaments dels habitatges adscrits o que s’incorporin a la borsa de lloguer social del municipi, i per últim també es debatrà sobre les subvencions pel pagament de l’IBI per als propietaris d’habitatges que siguin llogats a través de la borsa de mediació o d’inclusió social.

Abans d’aquestes qüestions, el ple passarà també per diversos punts on es tractaran temes de caràcter pressupostari, com la dació en compte de l’informe de morositat del 1r trimestre del 2018 i modificacions pressupostàries.

La sessió també presentarà la proposta de festes locals per al proper any 2019, així com la ratificació d’una resolució d’alcaldia sobre la constitució de la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament i el nomenament dels seus membres.

En l’àmbit urbanístic, el ple també farà l’aprovació inicial del projecte d’ordenació i rehabilitació del passeig Marítim, en el tram entre la plaça de l’Àncora i l’Avinguda Colom.

El ple també inclou una moció que presenten els grups que formen el govern malgratenc –Junts X Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP– en defensa del projecte de “El mur groc”.

La sessió plenària de demà dijous a l’Ajuntament de Malgrat començarà a les 7 del vespre, i acabarà com és habitual amb el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics