URGENT

Palafolls celebra demà la 2a Market de Manualitats

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte dia 21 d’abril, arriba la segona edició de la Market Manualitats de la nostra població impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, l’ACEP, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Es tracta d’una fira dedicada als productes elaborats a mà que es muntarà al centre de Palafolls de 10 del matí a 8 del vespre.

D’aquesta manera, la fira oferirà una 20a parades en les que  es podrà trobar tota classe de material per poder fer manualitats. No es trobarà productes ja fets, sinó que la filosofia del certamen és simplement la d’oferir un ampli ventall de materials pe a la realització de les manualitats.

Més enllà de les diferents parades, la trobada també programarà tallers per a la mainada per tal que descobreixen les seves habilitats i aptituds a l’hora de treballar amb les mans. Ho explica en Francesc Tresserres, president de l’ACEP.

L’any passat es va fer la primera edició de la Market de Manualitats. Va ser coincidint amb la Festa Major Petita i amb 17 parades diferents. Uns paradistes que van valorar com a positiva la iniciativa i per això es repeteix aquest dissabte.

L’única diferència és l’emplaçament. L’Any passat es va fer a la plaça de Poppi i enguany s’ubicarà al Fòrum Palatiolo.

Amb la Market Manualitats, tant l’Ajuntament com l’ACEP busquen potenciar el comerç de proximitat i donar valor al món de les manualitats i vol diferenciar-se de la resta de fires d’artesania que ja es fan al nostre municipi, amb un certamen propi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics