URGENT

Detenen a Blanes un conductor drogat després d’una persecució policial

Compartiu aquesta història

Els fets van succeir la matinada d’ahir diumenge, en un control d’alcoholèmia i drogues a una cruïlla entre el barri dels Pins i la Plantera, coincidint amb l’hora en què tancaven els locals d’oci nocturn.

El detingut, un veí de Lloret de 27 anys, viatjava en un cotxe juntament amb un altre acompanyant quan, prop del control policial, va fer mitja volta derrapant i fugint a gran velocitat.

A partir d’aquí, els agents van iniciar una persecució que va portar a mobilitzar a efectius de diverses patrulles de la policia local, que van demanar al conductor que aturés el vehicle en diverses ocasions sense èxit.

El fugitiu va fer cas omís als avisos dels agents de l’autoritat, conduint de forma temerària i sense respectar els avisos dels senyals de trànsit de la zona.

Durant el recorregut, a més, els agents van poder observar com el conductor va anar llençant petits objectes des de la finestra, que posteriorment s’identificarien com paperines amb cocaïna.

Finalment, la persecució va acabar al barri de Mas Enlaire, el fugitiu va acabar xocant amb el seu vehicle contra unes tanques de protecció, i va poder ser detingut.

En aquell moment, i tot i que dos agents ja es dirigien al cotxe per identificar el conductor i l’acompanyant, l’home va fer marxa enrere amb el vehicle de manera brusca, gairebé atropellant els agents.

Finalment, però, va poder ser detingut després de quedar bloquejat amb el vehicle de resultes d’un xoc amb els cotxes de la policia.

A l’home se’l va detenir per conducció temerària, per danys en vehicles policials i diversos elements del mobiliari urbà públic, per haver intentar atropellar dos agents de la Policia Local, no aturar-se en trobar-se el bloqueig policial i per haver trencat l’ordre i sentència judicial que li prohibeix conduir vehicles a motor.

En aquest sentit, es va poder comprovar que tenia antecedents per fets similars, com conduccions temeràries i sota els efectes de substàncies tòxiques, i pèrdua de vigència del permís de conducció, entre d’altres.

El detingut, que també va donar positiu en el control de drogues, ha passat avui a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics