URGENT

Blanes celebra amb èxit el 1r Concurs Literari Infantil i Juvenil de la Costa Brava Sud

Compartiu aquesta història

Coincidint amb el cicle cultural de la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Comarcal de Blanes va allotjar aquest passat divendres al vespre el lliurament de premis del I Concurs Literari Infantil i Juvenil de la Costa Brava Sud, que tenia com a leitmotiv el tema de la pau.

En aquesta primera edició hi han participat alumnes de centres escolars de Blanes, Lloret, Tossa, Vidreres i Maçanet de la Selva, i anava adreçat a alumnes del cicle mitjà i superior de de primària, primer i segon cicle d’ESO, batxillerat o grau mitjà de cicles formatius.

En el concurs, els participants havien d’escriure un relat al voltant del tema de la pau en català, i cada centre educatiu participant feia una selecció, presentant un màxim de dos treballs per categoria.

El jurat dels premis va remarcar la dificultat de poder destriar els guanyadors degut a la qualitat dels treballs presentats. D’aquesta manera, es van atorgar accèssits i també es va premiar l’esforç dels finalistes, a qui també s’ha lliurat un obsequi, a banda del corresponent diploma.

En total es van presentar 52 treballs, 17 dels quals van ser reconeguts amb premis o accèssits, corresponents a 10 centres educatius de la comarca de la Selva.

L’acte es va acabar amb una fotografia de família amb els guanyadors i guanyadores i els finalistes, acompanyats dels membres del Rotary Club Blanes Costa Brava Sud, organitzadors del concurs, juntament amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics Selva II, amb seu a Blanes, i la col·laboració de diverses institucions i entitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics