Malgrat aprofita el Sant Jordi per promocionar els pressupostos participatius

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament aprofita la diada per sortir al carrer  i fer difusió de l’inici de la fase de presentació de les propostes per als pressupostos participatius. D’aquesta manera el consistori ha instal·lat una parada a la plaça de l’Església durant tot el matí els dinamitzadors de la participació ciutadana del pressupost donen informació sobre com funciona aquest procés i com prendre-hi part.

Enguany l’Ajuntament de Malgrat destinarà 180.000€ del seu pressupost als pressupostos participatius. Seran els ciutadans de Malgrat els qui decidiran a què destinar aquesta partida.  Aquest proper dia 1 de maig s’obrirà el termini perquè la ciutadania pugui fer propostes de projectes a finabnçar amb aquests 180.000€. Després, a través d’una consulta, es decidirà el projecte guanyador.

A banda de la parada d’avui, el consistori ha fet arribar aquests dies un tríptic a cada llar en el que s’explica com  es pot fer les propostes per invertir aquests diners i a més, conté una butlleta per facilitar-ne la participació.

El proper dia 20 de maig acabarà el termini de presentació de propostes

En els propers dies també es faran uns tallers participatius per explicar a la ciutadania el projecte i elaborar plegats propostes per millorar el poble.  El primer d’aquests tallers serà demà al matí a Can Campassol.

 

Imatge: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics