URGENT

Malgrat aprofita el Sant Jordi per promocionar els pressupostos participatius

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament aprofita la diada per sortir al carrer  i fer difusió de l’inici de la fase de presentació de les propostes per als pressupostos participatius. D’aquesta manera el consistori ha instal·lat una parada a la plaça de l’Església durant tot el matí els dinamitzadors de la participació ciutadana del pressupost donen informació sobre com funciona aquest procés i com prendre-hi part.

Enguany l’Ajuntament de Malgrat destinarà 180.000€ del seu pressupost als pressupostos participatius. Seran els ciutadans de Malgrat els qui decidiran a què destinar aquesta partida.  Aquest proper dia 1 de maig s’obrirà el termini perquè la ciutadania pugui fer propostes de projectes a finabnçar amb aquests 180.000€. Després, a través d’una consulta, es decidirà el projecte guanyador.

A banda de la parada d’avui, el consistori ha fet arribar aquests dies un tríptic a cada llar en el que s’explica com  es pot fer les propostes per invertir aquests diners i a més, conté una butlleta per facilitar-ne la participació.

El proper dia 20 de maig acabarà el termini de presentació de propostes

En els propers dies també es faran uns tallers participatius per explicar a la ciutadania el projecte i elaborar plegats propostes per millorar el poble.  El primer d’aquests tallers serà demà al matí a Can Campassol.

 

Imatge: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics