Obertes les inscripcions per la 15a cursa popular dels 9 km de Palafolls

El proper dia 6 de maig Palafolls tornarà a celebrar la seva popular cursa dels 9 Km que enguany arriba a la seva 15a edició.

De nou tindrà dues modalitats. La cursa per adults de 9 km de traçat pels camins del nostre municipi i la modalitat infantil, pels nascuts a partir del 2005, que serà de 2 quilometres i mig.

La cursa dels adults té un cost de 6€ per cada participant mentre que la infantil és gratuïta, tot i que en tots dos casos cal formalitzar la inscripció a través d’internet.

Amb aquests 6€ s’inclou  l’assegurança, el cronometratge de la cursa, un entrepà, una dessuadora commemorativa i també l’avituallament imprescindible en aquesta cursa.

Les inscripcions prèvies són exclusivament a través d’internet i estaran obertes fins el dia abans de la cursa a les 10 del matí. Ho explica en Jordi Fitó, responsable d’esports de l’Ajuntament de Palafolls.

El mateix dia de la cursa també es podran fer inscripcions presencials entre les 8:30 i les 9:00h, sempre i quan quedin dorsals disponibles per a participar en aquesta tradicional cursa palafollenca.

Com cada any el circuit combinarà un traçat principal pels camins del nostre municipi amb el paviment del centre de la vila, ja que de nou la sortida i arribada de la cursa es farà des del Palauet de Palafolls.

L’any passat van acabar la cursa 162 corredors. En categoria masculina el primer i el segon lloc de l’any passat van ser per a corredors palafollencs; David Garcia que va completar els 9 km en 32 minuts i 35 segons. Un segon més tard entrava a meta en Santi Xaubet.

En categoria femenina la segona classificada de l’any passat va ser també corredora local. La Raquel Carbó completava el traçat en poc més de 41 minuts.