URGENT

La salut serà la protagonista aquest mes de maig a Malgrat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament malgratenc ha presentat aquest dimarts el que han de ser els actes del Mes de la Salut al municipi.

La iniciativa es posa en marxa aquest proper divendres, amb la inauguració dels actes al mateix consistori, i a partir del proper 4 de maig començaran a dur-se a terme les activitats al voltant d’aquest projecte, com seran xerrades, tallers, cursos i caminades, entre d’altres, per promoure uns bons hàbits de salut i també la informació i prevenció al voltant d’aquest tema.

Un projecte que l’equip de govern malgratenc no només vol realitzar aquest proper mes de maig sinó que vol posar en pràctica també de cara a futurs anys.

Ho explica el regidor de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Malgrat, Jofre Serret.

Les activitats s’iniciaran el proper 4 de maig amb la presentació del Pla d’activitat física, esport i salut amb una xerrada a càrrec de la doctora Sara López, metgessa del CAP de Malgrat, juntament amb Cecília González i Núria Moreno, infermeres del centre.

Just després de la xerrada, que començarà a les 10 del matí, es continuarà amb una caminada per una de les rutes saludables del Pla de Grau.

A partir de llavors se seguirà amb una quinzena d’activitats més al voltant de la promoció de la salut, que es duran a terme tant entre setmana com també els caps de setmana.

Serret ha explicat que la intenció de la campanya és agrupar les diferents actuacions en el camp de la salut que fins ara s’havien fet, per tal de posar-les en context.

La celebració dels actes al mes de maig, explica Serret, és també intencionada, ja que es tracta d’un mes amb moltes celebracions de dies mundials relacionats amb la salut.

Els actes del Mes de la Salut acabaran el dia 30 de maig, just abans del Dia Mundial Sense Tabac, amb una xerrada sobre els beneficis de deixar de fumar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics