URGENT

Els Maduixots celebren el seu 4t aniversari de bateig a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Els Castellers de l’Alt Maresme estaven de celebració aquest passat cap de setmana, ja que bufaven les espelmes del seu 4t aniversari.

Ho van fer a la localitat veïna de Santa Susanna de la millor manera que saben fer, que és amb una actuació per posar en pràctica les seves construccions.

Així, la colla va decidir que enguany el lloc de celebració del seu 4t aniversari de bateig fos aquest municipi, on a més van coincidir amb la iniciativa del “Catalunya, hola família!”, per promocionar el turisme familiar, i que va reunir a mig centenar de famílies al municipi.

En declaracions a aquesta emissora, el cap de colla dels Maduixots, Esteve Sebastià, explica que normalment fan les seves actuacions a la plaça de la vila de la localitat, però que aquest cop l’Ajuntament de Santa Susanna els va suggerir de fer-ho al passeig per vincular el seu acte amb la iniciativa.

Els Castellers de l’Alt Maresme van coronar un castell de 7, una fita que han dut a terme a cada plaça visitada aquesta temporada, i també castells més amples, amb la participació de diversos membres de la colla.

Segons ha explicat Sebastià, els Maduixots tenen per endavant una temporada que el cap de colla qualifica de “molt interessant”, ja que enguany començaran a preparar la celebració del 5è aniversari i a més, entre d’altres, participaran en el Concurs de Castells de Tarragona, amb la participació de les millors colles del país.

A banda, aquest anys els Maduixots també tenen previstes actuacions de talla, com serà la del 30 de juny a Lloret amb els castellers de Vilafranca, a la Festa Major de Calella amb els Minyons de Terrassa el proper setembre i també a l’aniversari dels Capgrossos de Mataró.

 

Foto: Twitter Castellers de l’Alt Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics